Петко Иванов

Кой е Петко Иванов?

Студент на годината Петко ИвановРоден съм и съм израсъл в Пловдив, там завършвам и Национална Търговска Гимназия, като Митнически и данъчен посредник. Понастоящем прибивавам в София, където уча Бизнес икономика в УНСС (“меката на образованието”). Занимавал съм се и се занимавам с много и разнообразни дейности. Интересувам се от образование, технологии, наука, икономика, политиката. Следя развитието на глобалния свят, интернет пространството, технологиите и всичко, което произтича от тези процеси.

Участвал съм в различни конференции, състезания, събития основно с икономическа и предприемаческа насоченост. Имам и скромен опит в дебатирането и като цяло обичам да анализирам и дискутирам различни теми.

Обичам да играя всякакви игри и изобщо дейности, които развиват мисленето и те мотивират да дадеш най-доброто от себе си. Относително добър съм в нареждането на кубчето на рубик, имам и едно организирано състезание – Rubik’s Cube Bootcamp.

Не обичам да говоря за себе си, но се опитвам да казвам нещата такива каквито са, което не винаги е най-добрия подход.

Опитвам се да допринасям за обществото по различни начини и смятам, че за да се оправи положението в България и по света трябва да се наблегне на Образованието, всичко останало е второстепенно.

Ако искаш да се свържеш с мен, да ме попиташ нещо, да работиш с мен по проект, или да ми предложиш каквото и да е, може да го направиш от страницата с контакти.

7 thoughts on “Кой е Петко Иванов?

  1. Биваше покрай голямата обща култура, придобита чрез гледане и четене, да си личи от структурата и лексиката на представянето.

  2. Приемам критиката. Може би трябва да добава в описанието, че съм полуграмотен 😀

  3. Много бих се радвал ако постнеш CV в пълен вариант.

  4. Колко малък е светът, кликнах на анкета в група за Студентски град и попаднах на някой, с когото съм играл в Югио турнир! Пожелавам ти успех във всички начинания 🙂

Comments are closed.